Cos de cumparaturi

SOLUTIE CURATAT UNIVERSALA ECOLOGICA PROTEC 500 ML

Brand: PROTEC
Categorie: Chimicale, Moto, Intretinere si curatare auto, Intretinere si curatare moto
Cod Intern: 826f4671c56a

Fotografiile nu creează obligații contractuale

25 Lei cu T.V.A.

Adauga in cos
Descriere

Livrare nationala fara limita de kilometri! Taxa de livrare pentru Bucuresti este de 20 Lei, iar pentru comenzile de minim 300 Lei, livrarea este gratuita in limita a 15 kg. In restul tarii, taxa de livrare este de 25 Lei, iar pentru comenzile ce depasesc valoarea de 499 lei, livrarea este gratuita in limita a 20 kg. Pentru comenzile ce depasesc greutatile stabilite, se va comunica costul transportului in momentul confirmarii telefonice a comenzii.

ATENTIE, ocazional, pot apărea neconcordante în afișarea prețului și a stocului cauzate de întârzierile de actualizare a informațiilor în sistemul electronic de gestiune. Orice eventuala eroare va fi semnalată și clarificată de către operatorii nostri la momentul verificării comenzii dvs.

Livrare

Expediere rapida prin curier in 24-48h sau ridicare in aceeasi zi din showroom-ul nostru.

> Livrare

Retur

Te-ai razgandit? Nici o problema! Ai 15 zile termen pentru returnare.

> Retur

Suport

Suntem interesati sa oferim clientilor nostrii produse si servicii de calitate! Vrei sa afli detalii despre o comanda sau disponibiltatea produselor? Sunati-ne si va veti convinge de profesionalismul nostru!

> Contact
© 2024, stop.ro Toate drepturile rezervate. Powered by ModuleCode

Piesa veche la schimb


Informatii Generale

Toate piesele care sunt acceptate ca piesa veche la schimb au o valoare care va fi facturata separat ca si "PIESA VECHE LA SCHIMB", in cazul in care nu predati piesa veche in momentul achizitionarii piesei noi. Termenul de predare al piesei vechi este de 5 zile de la data facturarii. Piesa trebuie sa indeplineasca toate criteriile de schimb ale producatorilor prezentate pe site. Daca piesa la schimb este acceptata de catre producator, veti primi o factura de retur pentru valoarea piesei vechi, impreuna cu contravaloarea acesteia. Conditiile de acceptare a piesei vechi de catre producator sunt urmatoarele:

Motive sa te aboneazi la newsletter


Primesti reduceri cu timp si cantitati limitate

Oferte si vouchere personalizate

Calitate piese


OE

reper original

OEM

reper comercializat sub brandul producătorului piesei originale

AM Premium

reper comercializat de producători consacrați pe piață

AM Certificat

reper certificat de API/ACEA,TUV,CZ,TH

AM

reper fabricat / împachetat de producători independenți

Prelucrarea datelor personale


EDYMAX S.R.L. te asigură că va prelucra datele tale în deplină concordanță, transparent și informat, conform schimbărilor și modificărilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protecția datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 („GDPR”).

Prezenta Politică de Prelucrare a Datelor poate fi modificată sau actualizată oricând de către EDYMAX S.R.L. (stop.ro), atunci când considerăm că survin anumite modificări în activitățile prin care prelucrăm datele tale. Vom publica pe site-ul nostru, www.stop.ro, orice astfel de modificări și vă vom informa în mod corespunzător prin e-mail.

Cine suntem și cum ne puteți contacta:

stop.ro este denumirea comercială al EDYMAX S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J40/2815/2008, având cod unic de înregistrare fiscală  RO24304996 („stop.ro” sau „Operator” sau „Noi”), este operatorul datelor tale și entitatea care îți furnizează, prin intermediul magazinului online, produse din  categoriile piese auto-moto, accesorii auto-moto și lichide întreținere.

Ne puteți contacta:

La adresele:

 • București: Aleea Florin Ciungan Nr. 15, Sector 3
 • Mangalia: Str. Mihai Viteazul Nr. 51

Numar de telefon: 031.107.5081

Adresa email: contact@stop.ro

Categoriile de date personale prelucrate:

Politica stop.ro (EDYMAX S.R.L.) este de a colecta și prelucra doar datele care ne sunt necesare ca să îți oferim cea mai plăcută experiență atunci când navighezi sau faci cumpărături pe site-ul web al stop.ro. În general, prelucrăm următoarele tipuri de date despre tine:

 • Nume și prenume – Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora
 • Adresă de e-mail - Prelucrarea comenzilor, trimiterea de newslettere, ofertele cerute, confirmări comenzi, etc;
 • Numărul de telefon – Necesar validării unei comenzi sau pentru a vă putea oferi detalii despre cererea de ofertă sau a comenzii dumneavoastră, livrare prin curierat rapid.
 • Seria de caroserie a mașinii/motocicleta/scuter și date despre autovehicul/motocicleta/scuter – Necesar identificării corecte a pieselor comandate sau ofertate;
 • Contul bancar – necesar pentru rambursarea contravalorii produselor conform legislatiei in vigoare, rambursarea contravalorii unei piese vechi la schimb, etc;
 • Genul și Vârsta, dar doar in cazul în care se acceseaza magazinul online din Google Chrome si daca utlizatorul este autentificat in Google Chrome; Aceste informatii sunt furnizate de catre serviciul Google Analytics; Aceste date sunt necesare pentru a-ți oferi diverse oferte personalizate.
 • Geo-localizarea (coordonate gps) generală a dispozitivului de pe care navighezi/te autentifici în contul de client - Aceste date sunt necesare pentru a-ți oferi diverse oferte personalizate.
 • Adresa IP - asigura securitatea website-ului și a te asigura că te protejăm împotriva fraudei sau a oricărei breșe de securitate IT în ceea ce privește magazinul online.
 • Tara/Oras - Aceste date sunt necesare pentru a-ți oferi diverse oferte personalizate.
 • Internet Provider – Necesare pentru filtrarea și detectarea atacurilor din internet.
 • Informații despre produsele și serviciile achiziționate;
 • Gradul de utilizare și activitățile tale pe platforma magazinului online;
 • Interese și preferințe legate de produsele din magazinul online.

Datele minorilor

stop.ro (EDYMAX S.R.L.) nu permite prelucrarea datelor personale ale clienţilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

În procesul de creare a contului sau de plasare a comenzii în magazinul online, clienţii trebuie să confirme faptul că au împlinit vârsta de 18 ani.

Mai sus am prezentat datele cu caracter personal („Date” sau „Date Personale”) pe care le colectăm direct de la tine, care rezultă din interacțiunea cu tine și pe care noi sau parteneri noștri le urmărim în vederea furnizării produselor comandate sau pentru a-ți oferi diverse oferte personalizate, atunci când navighezi/ faci cumpărături pe site-ul web al Magazinului Online sau atunci când utilizezi diverse dispozitive (computer, tabletă ori telefon mobil).

În ce scop colectăm și prelucrăm datele tale:

Creare cont client:

Iti putem crea un cont de client doar atunci când soliciţi acest lucru prin deschiderea unui cont nou. Datele colectate sunt: nume, prenume, adresa, e-mail si numar de telefon.

Efectuarea de comenzi:

Poți efectua cumpărături dacă ai activat un cont de client, poti face o comandă rapidă fără cont de client și plasezi unele produse în coșul de cumpărături iar ulterior lansezi o comandă. De fiecare dată când lansezi o comandă vom colecta și prelucra următoarele date: nume și prenume, adresa de livrare și numărul de telefon.

Când confirmăm comanda ta, sau te anunțăm că produsele au ajuns în punctele de preluare vom prelucra:
numărul de telefon și după caz adresa de e-mail – acestea sunt necesare pentru a te informa cu privire la situația comenzii/livrării tale.

Sistemul de gestiune si facturare: Necesar pentru facturarea comenzii dumneavoastra.

Google Analytics: Serviciile Google ne oferă date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.

Facebook Pixel: Serviciul Facebook optimizează reclamele transmise prin intermediul aplicatiei

Livrarea produselor:

Livrăm produsele la adresa indicată, prin serviciile de curierat rapid, cu care partajăm strict datele necesare livrării produselor: nume și prenume, adresa de livrare, numărul de telefon și după caz, valoarea sumei plătibilă prin ramburs.

Apărarea drepturilor în justiție:

Când ne apărăm drepturile în justiție pentru recuperarea unor sume datorate, sau când ne protejăm interesele împotriva unor pretenții/ reclamații nejustificate, vom prelucra datele tale necesare formulării unor întâmpinări, concluzii scrise, cereri și documente specifice.

Publicitate online:

Pe baza navigărilor și comportamentului tău în magazinul online, monitorizat prin cookie-uri, îți vom furniza reclame on-line la unele dintre produsele noastre care te pot interesa. Pe baza informațiilor despre navigarea ta în magazinul online, te vom încadra într-un grup de interes cu alți clienți similari, ca și comportament de navigare și îți vom livra astfel reclame (bannere) pe baza acelor interese.

Cât timp păstrăm datele tale ?

Această perioadă de păstrare a datelor depinde în principal de următoarele:

 • dacă ai un cont de client deschis pe website-ul stop.ro. În acest caz vom păstra datele tale cât timp acest cont de client este activ, dar nu mai mult de 5 (cinci) ani de la data ultimei autentificări în cont sau ultimei comenzi în magazinul online (fără autentificare în cont); te vom notifica înainte de a închide contul tău de client și a șterge toate datele asociate acestui cont de client;
 • dacă ți-ai exprimat consimțământul pentru prelucrarea datelor pentru o perioadă mai mare, vom menține datele pe toată această perioadă, cu excepția cazului în care îți retragi între timp consimțământul;
 • obligațiile legale sau contractuale ne impun păstrarea datelor tale pentru o anumită perioadă de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru apărarea drepturilor noastre in justiție, sau păstrarea evidențelor contabile)

Vom păstra datele tale doar atât timp cât deții un cont de client și/sau continui să faci cumpărături în magazinul online stop.ro. Dacă îți dezactivezi contul de client și ne soliciți în mod expres ștergerea totală, datele asociate contului tău de client vor fi șterse sau anonimizate astfel încât să nu mai poți fi identificat în sistemele noastre de evidență a datelor, exceptând cazul în care suntem obligați să păstrăm datele tale pentru o perioadă mai lungă, în baza legilor in vigoare.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

Datele tale personale pot fi transmise către și pot fi prelucrate de partenerii noștri de încredere pentru a-ți furniza produse.

Pentru a-ți furniza produsele comandate în magazinul online stop.ro, vom partaja datele tale cu partenerii noștri de încredere. Selectăm foarte atent partenerii și furnizorii care efectuează, în numele nostru, operațiuni suport activității noastre. Împărtășim cu aceștia doar datele personale necesare realizării activităților specifice pe care le încredințăm acestora.

Atunci când externalizăm anumite activități către partenerii noștri de încredere depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne verifica în prealabil dacă aceștia asigură protecția datelor tale prin măsuri stricte de securitate a datelor și vom încheia cu fiecare contracte de prelucrare a datelor.

 • curieri terți autorizați de noi să livreze produsele cumpărate de tine (Fan Curier, Cargus)
 • furnizorul care ne asigură servicii de stocare a datelor pe servere externe situat în România
 • furnizorul aplicației de gestionare a operațiunilor de facturare cu sediul în România
 • Google Analytics – furnizor analiza trafic site
 • agenția care asigură serviciile de segmentare și profilare a clienților în scop de marketing cu sediul în România

stop.ro (EDYMAX S.R.L.) nu i-a autorizat sa utilizeze sau sa dezvaluie datele dvs. cu caracter personal decat in stricta legatura cu prestarea serviciilor lor .

Transmiterea datelor către autorități și instituţii publice sau organe judiciare

Putem transmite unele din datele tale personale autorităților sau instituțiilor publice competente, atunci când ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea spălării banilor, etc.), sau putem transmite aceste date către instanțele judiciare atunci când ne apărăm în justiție, sau în fața altor autorități publice.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanța datelor.

În plus, depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura (inclusiv prin contractele încheiate cu aceștia) că și parteneri noștri de încredere gestionează măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru prelucrarea datelor pe care le împărtășim cu aceștia.

Drepturile utilizatorului:

În calitate de persoane vizate, GDPR vă oferă o serie de drepturi, inclusiv:

 • dreptul de acces:
 • aveți dreptul să obțineți confirmarea din partea EDYMAX SRL că datele dvs. personale sunt prelucrate de noi iar în cazul unui răspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare.
 • dreptul de a rectifica:
 • aveți dreptul de a obtine corectarea fara intarzieri justificate din partea EDYMAX SRL a datelor inexacte sau nejustificate, precum si completarea datelor incomplete.
 • dreptul de a șterge datele:
 • aveți dreptul să obțineți ștergerea datelor dvs. personale în anumite cazuri: (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare în raport cu scopul pentru care au fost colectate);
 • v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ);
 • dați curs unui drept legal de a vă opune;
 • datele personale au fost prelucrate ilegal;
 • sau atunci când ne revine o obligație legală în acest sens.
 • dar numai în cazul în care:
 • datele personale nu mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate;
 • v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ);
 • dați curs unui drept legal de a vă opune;
 • datele personale au fost prelucrate ilegal;
 • ne revine o obligație legală în acest sens.
 • dreptul de a restricționa:
 • aveți dreptul să obțineți restricția de prelucrare a datelor dvs. personale în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați exactitatea datelor dvs. personale, pentru o perioadă care ne permite să verificăm corectitudinea acestora).
 • dreptul de a obiecta:
 • aveți dreptul să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dvs. personale în condițiile și limitele stabilite de lege.
 • dreptul la transferul datelor:
 • aveți dreptul să primiți datele personale referitoare la dvs., pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, frecvent utilizat și care poate fi citit în format digital sau să transmiteți aceste date unui alt controlor de date.

Întrebări și solicitări privind protecţia datelor:

stop.ro (EDYMAX S.R.L.) a numit un Responsabil cu Protecția Datelor Personale. Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de prezenta Politică, de modul în care stop.ro (EDYMAX S.R.L.) prelucrează datele tale sau drepturile tale, ne poți contacta la adresa de e-mail dedicată datepersonale@stop.ro sau la adresa poștală Aleea Florin Ciungan, Nr. 15, Sector 3, Bucureşti, România.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de protecție a datelor

Vom trata întotdeauna cererile dvs. cu cel mai înalt grad de atenție și vom aborda orice solicitări aveți în cel mai scurt timp posibil.

Termeni si conditii


Magazinul online stop.ro este proprietatea S.C. EDYMAX S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13/2815/2008, avand CUI 24233348, atribut fiscal RO, capital social 200 lei, cota T.V.A.: 19%, sediul social in Mangalia, Jud. Constanta, Cod postal 905500 , cont bancar deschis la ING Bank, Sucursala Mangalia.

Punct de lucru BUCURESTI: Aleea Florin Ciungan nr. 15, Sector 3
Punct de lucru MANGALIA: Str. Mihai Viteazul nr. 51

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor informatiilor furnizate de site. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam NU FOLOSITI ACEST SITE.

S.C. EDYMAX S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. DEFINITII

VANZATOR

S.C. EDYMAX S.R.L., cu sediul social in Mangalia, Jud. Constanta, strada T.S. Saveanu nr. 7, Cod postal 905500, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13/2815/2008, avand CUI 24233348, atribut fiscal RO, capital social 200 lei, cota T.V.A.: 19%, e-mail: contact@stop.ro, telefon: 031.107.5081
Punct de lucru BUCURESTI: Aleea Florin Ciungan nr. 15, Sector 3
Punct de lucru MANGALIA: Str. Mihai VIteazul nr. 51

CUMPARATOR/UTILIZATOR

Reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, a indeplinit pasii necesari inregistrarii unui cont pe site-ul stop.ro, care initiaza si finalizeaza o comanda.

COMANDA

Comanda se poate plasa prin intermediul site-ului, trimitand un e-mail la adresa contact@stop.ro, sau la numarul de telefon 031.107.5081

Prin comanda se intelege ca Vanzatorul este de acord sa livreze comanda si Cumparatorul este de acord sa o primeasca si sa plateasca contravaloarea acesteia.

Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din parteaVanzatorului catre Client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a accepta sau nu o comanda, in conformitate cu legislatia in vigoare. Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se va face electronic (e-mail).

In unele cazuri (de ex. PIESE OE), pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 50% din valoarea produselor, conform specificului fiecarei comenzi. Acest aspect va fi comunicat Clientului inainte de finalizarea acesteia.

Atat pretul, cat si specificatiile tehnice ale produselor nu reprezinta niciun fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul real.

CONTRACT​

Prin Contract se intelege comanda confirmata de Vanzator.

SITE/stop.ro

Magazinul online stop.ro, prin intermediul caruia utilizatorii pot initia comenzi, avand acces la informatii privind produsele si serviciile oferite de S.C. EDYMAX S.R.L.

CONTINUT

Informatiile care se gasesc pe site, specificatii tehnice, texte, fotografii si preturile afisate.

Informatia continuta in acest site are caracter general.

S.C EDYMAX S.R.L. nu garanteaza ca informatiile continute in acest site sunt complete sau exacte si nu trebuie considerate ca fiind relevante in anumite situatii.

Nici Societatea, nici angajatii sai sau membrii familiilor lor nu pot fi facuti raspunzatori pentru vreo pierdere, distrugere sau cheltuiala (incluzand, dar fara a se limita la orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta) care poate decurge din accesul sau folosinta prezentului site.

Societatea isi rezerva dreptul de a face schimbari si corectari in prezentul site, atunci cand doreste si fara o notificare prealabila.

2. CONFIDENTIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. EDYMAX S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

S.C. EDYMAX S.R.L. aplica masuri de securitate stricte pentru protejarea datelor gestionate, precum si pentru a asigura ca aceste date nu sunt pierdute, expuse, alterate sau folosite in alte scopuri decat cele normale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre stop.ro numai in scopul declarat al acestui site: pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzii, pentru a livra comanda, pentru a informa utilizatorii privind situatia contului de pe stop.ro, pentru marketing, publicitate si statistica, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Prin abonarea la newsletter-ul stop.ro, utilizatorii isi manifesta expres acordul de a primi, pe langa newsletter-ul periodic, notificari din partea stop.ro cu privire la noile facilitati si servicii lansate, felicitari, cupoane de reducere/cadou sau alte mesaje.

Renuntarea la primirea newsletter-ului se poate face utilizand link-ul din footer-ul newsletter-ulului primit pe e-mail, accesand sectiunea “Cont client” din cadrul site-ului sau trimitand un e-mail la contact@stop.ro. De asemenea, orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul stop.ro poate opta pentru stergerea acesteia si a tuturor datelor legate de ea din baza de date a Vanzatorului. Pentru a sterge informatiile furnizate din baza de date, ne puteti contacta prin intermediul unui e-mail la una dintre adresele specificate la rubrica “Contact” din cadrul site-ului.

stop.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori, eventuale probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul sau actiunilor unor terte persoane.

stop.ro nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail, telefonic, SMS etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul/Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale. stop.ro declina orice responsabilitate in situatia in care un Client/Utilizator ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele stop.ro.

Clientul sau Utilizatorul va informa stop.ro asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

S.C. EDYMAX S.R.L. prin intermediul site-ului stop.ro nu promoveaza SPAM-ul si garanteaza ca nu vinde/ofera sau divulga datele personale ale clientilor/utilizatorilor, niciunei terte parti, fara acordul prealabil si explicit al acestora

S.C. EDYMAX S.R.L. este operator de date cu caracter personal inregistrat la A.N.S.P.D.C.P. sub numarul de notificare 36143.

3. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

EDYMAX S.R.L. te asigură că va prelucra datele tale în deplină concordanță, transparent și informat, conform schimbărilor și modificărilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protecția datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 („GDPR”).

Prezenta Politică de Prelucrare a Datelor poate fi modificată sau actualizată oricând de către EDYMAX S.R.L. (stop.ro), atunci când considerăm că survin anumite modificări în activitățile prin care prelucrăm datele tale. Vom publica pe site-ul nostru, www.stop.ro, orice astfel de modificări și vă vom informa în mod corespunzător prin e-mail.

Cine suntem și cum ne puteți contacta:

stop.ro este denumirea comercială al EDYMAX S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J40/2815/2008, având cod unic de înregistrare fiscală  RO24304996 („stop.ro” sau „Operator” sau „Noi”), este operatorul datelor tale și entitatea care îți furnizează, prin intermediul magazinului online, produse din  categoriile piese auto-moto, accesorii auto-moto și lichide întreținere.

Ne puteți contacta:

La adresele:

 • București: Aleea Florin Ciungan Nr. 15, Sector 3
 • Mangalia: Str. Mihai Viteazul Nr. 51

Numar de telefon: 031.107.5081

Adresa email: contact@stop.ro

Categoriile de date personale prelucrate:

Politica stop.ro (EDYMAX S.R.L.) este de a colecta și prelucra doar datele care ne sunt necesare ca să îți oferim cea mai plăcută experiență atunci când navighezi sau faci cumpărături pe site-ul web al stop.ro. În general, prelucrăm următoarele tipuri de date despre tine:

 • Nume și prenume – Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora
 • Adresă de e-mail - Prelucrarea comenzilor, trimiterea de newslettere, ofertele cerute, confirmări comenzi, etc;
 • Numărul de telefon – Necesar validării unei comenzi sau pentru a vă putea oferi detalii despre cererea de ofertă sau a comenzii dumneavoastră, livrare prin curierat rapid.
 • Seria de caroserie a mașinii/motocicleta/scuter și date despre autovehicul/motocicleta/scuter – Necesar identificării corecte a pieselor comandate sau ofertate;
 • Contul bancar – necesar pentru rambursarea contravalorii produselor conform legislatiei in vigoare, rambursarea contravalorii unei piese vechi la schimb, etc;
 • Genul și Vârsta, dar doar in cazul în care se acceseaza magazinul online din Google Chrome si daca utlizatorul este autentificat in Google Chrome; Aceste informatii sunt furnizate de catre serviciul Google Analytics; Aceste date sunt necesare pentru a-ți oferi diverse oferte personalizate.
 • Geo-localizarea (coordonate gps) generală a dispozitivului de pe care navighezi/te autentifici în contul de client - Aceste date sunt necesare pentru a-ți oferi diverse oferte personalizate.
 • Adresa IP - asigura securitatea website-ului și a te asigura că te protejăm împotriva fraudei sau a oricărei breșe de securitate IT în ceea ce privește magazinul online.
 • Tara/Oras - Aceste date sunt necesare pentru a-ți oferi diverse oferte personalizate.
 • Internet Provider – Necesare pentru filtrarea și detectarea atacurilor din internet.
 • Informații despre produsele și serviciile achiziționate;
 • Gradul de utilizare și activitățile tale pe platforma magazinului online;
 • Interese și preferințe legate de produsele din magazinul online.

Datele minorilor

stop.ro (EDYMAX S.R.L.) nu permite prelucrarea datelor personale ale clienţilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

În procesul de creare a contului sau de plasare a comenzii în magazinul online, clienţii trebuie să confirme faptul că au împlinit vârsta de 18 ani.

Mai sus am prezentat datele cu caracter personal („Date” sau „Date Personale”) pe care le colectăm direct de la tine, care rezultă din interacțiunea cu tine și pe care noi sau parteneri noștri le urmărim în vederea furnizării produselor comandate sau pentru a-ți oferi diverse oferte personalizate, atunci când navighezi/ faci cumpărături pe site-ul web al Magazinului Online sau atunci când utilizezi diverse dispozitive (computer, tabletă ori telefon mobil).

În ce scop colectăm și prelucrăm datele tale:

Creare cont client:

Îți putem crea un cont de client doar atunci când soliciţi acest lucru prin deschiderea unui cont nou. Datele colectate sunt: nume, prenume, adresa, e-mail si numar de telefon.

Efectuarea de comenzi:

Poți efectua cumpărături dacă ai activat un cont de client, poti face o comandă rapidă fără cont de client și plasezi unele produse în coșul de cumpărături iar ulterior lansezi o comandă.

De fiecare dată când lansezi o comandă vom colecta și prelucra următoarele date: nume și prenume, adresa de livrare și numărul de telefon.

Când confirmăm comanda ta, sau te anunțăm că produsele au ajuns în punctele de preluare vom prelucra:
numărul de telefon și după caz adresa de e-mail – acestea sunt necesare pentru a te informa cu privire la situația comenzii/livrării tale.

Sistemul de gestiune si facturare: Necesar pentru facturarea comenzii dumneavoastra.

Google Analytics: Serviciile Google ne oferă date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.

Facebook Pixel: Serviciul Facebook optimizează reclamele transmise prin intermediul aplicatiei

Livrarea produselor:

Livrăm produsele la adresa indicată, prin serviciile de curierat rapid, cu care partajăm strict datele necesare livrării produselor: nume și prenume, adresa de livrare, numărul de telefon și după caz, valoarea sumei plătibilă prin ramburs.

Apărarea drepturilor în justiție:

Când ne apărăm drepturile în justiție pentru recuperarea unor sume datorate, sau când ne protejăm interesele împotriva unor pretenții/ reclamații nejustificate, vom prelucra datele tale necesare formulării unor întâmpinări, concluzii scrise, cereri și documente specifice.

Publicitate online:

Pe baza navigărilor și comportamentului tău în magazinul online, monitorizat prin cookie-uri, îți vom furniza reclame on-line la unele dintre produsele noastre care te pot interesa. Pe baza informațiilor despre navigarea ta în magazinul online, te vom încadra într-un grup de interes cu alți clienți similari, ca și comportament de navigare și îți vom livra astfel reclame (bannere) pe baza acelor interese.

Cât timp păstrăm datele tale ?

Această perioadă de păstrare a datelor depinde în principal de următoarele:

 • dacă ai un cont de client deschis pe website-ul stop.ro. În acest caz vom păstra datele tale cât timp acest cont de client este activ, dar nu mai mult de 5 (cinci) ani de la data ultimei autentificări în cont sau ultimei comenzi în magazinul online (fără autentificare în cont); te vom notifica înainte de a închide contul tău de client și a șterge toate datele asociate acestui cont de client;
 • dacă ți-ai exprimat consimțământul pentru prelucrarea datelor pentru o perioadă mai mare, vom menține datele pe toată această perioadă, cu excepția cazului în care îți retragi între timp consimțământul;
 • obligațiile legale sau contractuale ne impun păstrarea datelor tale pentru o anumită perioadă de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru apărarea drepturilor noastre in justiție, sau păstrarea evidențelor contabile)

Vom păstra datele tale doar atât timp cât deții un cont de client și/sau continui să faci cumpărături în magazinul online stop.ro. Dacă îți dezactivezi contul de client și ne soliciți în mod expres ștergerea totală, datele asociate contului tău de client vor fi șterse sau anonimizate astfel încât să nu mai poți fi identificat în sistemele noastre de evidență a datelor, exceptând cazul în care suntem obligați să păstrăm datele tale pentru o perioadă mai lungă, în baza legilor in vigoare.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

Datele tale personale pot fi transmise către și pot fi prelucrate de partenerii noștri de încredere pentru a-ți furniza produse.

Pentru a-ți furniza produsele comandate în magazinul online stop.ro, vom partaja datele tale cu partenerii noștri de încredere. Selectăm foarte atent partenerii și furnizorii care efectuează, în numele nostru, operațiuni suport activității noastre. Împărtășim cu aceștia doar datele personale necesare realizării activităților specifice pe care le încredințăm acestora.

rezonabile pentru a ne verifica în prealabil dacă aceștia asigură protecția datelor tale prin măsuri stricte de securitate a datelor și vom încheia cu fiecare contracte de prelucrare a datelor.

 • curieri terți autorizați de noi să livreze produsele cumpărate de tine (Fan Curier, Cargus)
 • furnizorul care ne asigură servicii de stocare a datelor pe servere externe situat în România
 • furnizorul aplicației de gestionare a operațiunilor de facturare cu sediul în România
 • Google Analytics – furnizor analiza trafic site
 • agenția care asigură serviciile de segmentare și profilare a clienților în scop de marketing cu sediul în România

stop.ro (EDYMAX S.R.L.) nu i-a autorizat sa utilizeze sau sa dezvaluie datele dvs. cu caracter personal decat in stricta legatura cu prestarea serviciilor lor .

Transmiterea datelor către autorități și instituţii publice sau organe judiciare

Putem transmite unele din datele tale personale autorităților sau instituțiilor publice competente, atunci când ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea spălării banilor, etc.), sau putem transmite aceste date către instanțele judiciare atunci când ne apărăm în justiție, sau în fața altor autorități publice.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanța datelor.

În plus, depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura (inclusiv prin contractele încheiate cu aceștia) că și parteneri noștri de încredere gestionează măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru prelucrarea datelor pe care le împărtășim cu aceștia.

Drepturile utilizatorului:

În calitate de persoane vizate, GDPR vă oferă o serie de drepturi, inclusiv:

 • dreptul de acces:
 • aveți dreptul să obțineți confirmarea din partea EDYMAX SRL că datele dvs. personale sunt prelucrate de noi iar în cazul unui răspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare.
 • dreptul de a rectifica:
 • aveți dreptul de a obtine corectarea fara intarzieri justificate din partea EDYMAX SRL a datelor inexacte sau nejustificate, precum si completarea datelor incomplete.
 • dreptul de a șterge datele:
 • aveți dreptul să obțineți ștergerea datelor dvs. personale în anumite cazuri: (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare în raport cu scopul pentru care au fost colectate);
 • v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ);
 • dați curs unui drept legal de a vă opune;
 • datele personale au fost prelucrate ilegal;
 • sau atunci când ne revine o obligație legală în acest sens.
 • dar numai în cazul în care:
 • datele personale nu mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate;
 • v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ);
 • dați curs unui drept legal de a vă opune;
 • datele personale au fost prelucrate ilegal;
 • ne revine o obligație legală în acest sens.
 • dreptul de a restricționa:
 • aveți dreptul să obțineți restricția de prelucrare a datelor dvs. personale în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați exactitatea datelor dvs. personale, pentru o perioadă care ne permite să verificăm corectitudinea acestora).
 • dreptul de a obiecta:
 • aveți dreptul să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dvs. personale în condițiile și limitele stabilite de lege.
 • dreptul la transferul datelor:
 • aveți dreptul să primiți datele personale referitoare la dvs., pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, frecvent utilizat și care poate fi citit în format digital sau să transmiteți aceste date unui alt controlor de date.

Întrebări și solicitări privind protecţia datelor:

stop.ro (EDYMAX S.R.L.) a numit un Responsabil cu Protecția Datelor Personale. Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de prezenta Politică, de modul în care stop.ro (EDYMAX S.R.L.) prelucrează datele tale sau drepturile tale, ne poți contacta la adresa de e-mail dedicată datepersonale@stop.ro sau la adresa poștală Aleea Florin Ciungan, Nr. 15, Sector 3, Bucureşti, România.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de protecție a datelor.

Vom trata întotdeauna cererile dvs. cu cel mai înalt grad de atenție și vom aborda orice solicitări aveți în cel mai scurt timp posibil.

4. CONT CLIENT

Crearea contului se va realiza prin accesarea rubricii de autentificare din cadrul site-ului, apasand butonul "Cont client", respectiv"Inregistrare client" si urmand pasii necesari inregistrarii.

In cazul in care nu aveti cont in site si va aflati la prima comanda pe site-ulstop.ro, atunci acesta se va crea automat folosind adresa de e-mail, detaliile personale si de livrare.

Apoi, veti primi o parola prin e-mail, pe care o veti folosi pentru a va accesa in orice moment contul stop.ro.

Adresa dumneavoastra de e-mail va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa pe care o folositi in mod curent, prin acest mod va asigurati ca primiti toate informatiile importante referitoare la comenzi in timp util.

stop.ro poate limita accesul anumitor Clienti/Utilizatori in functie de comportamentul si modalitatea de utilizare a site-ului avute anterior.

Clientul/Utilizatorul este responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces a contului de client, orice activitate desfasurata sub numele de utilizator fiind integral in responsabilitatea clientului.

Clientul este obligat sa completeze formularul de inregistrare inscriind informatii adevarate, corecte, actuale si complete.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului, fara nici o notificare prealabila.

Clientul este de acord sa instiinteze Vanzatorul imediat despre pierderea parolei sau dupa sesizarea unei activitati neautorizate sub contul de client al acestuia.

Fiecare Client poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Clienti/Utilizatori. In situatia in care se descopera accese de acest gen, stop.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului.

5. COMANDA

Comanda se poate plasa prin intermediul site-ului, trimitand un e-mail la adresa contact@stop.ro, sau la numarul de telefon031.107.5081

Prin comanda se intelege ca Vanzatorul este de acord sa livreze comanda si Cumparatorul este de acord sa o primeasca si sa plateasca contravaloarea acesteia.

Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a accepta sau nu o comanda, in conformitate cu legislatia in vigoare. Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se va face electronic (e-mail).

In unele cazuri (de ex. PIESE OE), pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 50% din valoarea produselor, conform specificului fiecarei comenzi. Acest aspect va fi comunicat Clientului inainte de finalizarea acesteia.

Atat pretul, cat si specificatiile tehnice ale produselor nu reprezinta niciun fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul real.

Lansarea comenzii

Pentru a lansa o comanda pe site-ul stop.ro, dupa alegerea produselor, se apasa butonul "Adauga in Cos”, iar ulterior butonul“Finalizeaza comanda”.

Se vor urmari pasii descrisi privind autentificarea sau se vor completa formularele pentru adresele de livrare si facturare, se vor alege metodele de livrare si plata si, optional, se vor lasa observatii despre comanda in campul dedicat.

Dupa verificarea datelor mai sus mentionate se va apasa butonul "Finalizare comanda”, iar din acel moment comanda se va considera ca fiind valida.

Prin finalizarea comenzii, clientul isi exprima consimtamantul ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adecvate la data plasarii comenzii.

In urma finalizarii comenzii pe site-ul stop.ro, clientul va receptiona un e-mail de confirmare a comenzii, ce va indeplini conditiile impuse de art. 3 si art. 4 din OG nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Dupa primirea confirmarii pe e-mail, Clientul va fi contactat in cel mai scurt timp de catre unul din reprezentatii stop.ro pentru reconfirmarea comenzii. Acest pas este necesar pentru verificarea acesteia si stabilirea detaliilor.

In urma precomenzii efectuate pe site email-ul trimis este generat automat si nu este confirmarea ca produsele sunt pe stoc. Acest e-mail este informativ si nu creeaza obligatii contractuale.

Anularea unei comenzi

Clientul poate anula o comanda la scurt timp dupa ce a fost trimisa (maxim 12 ore), contactand Vanzatorul la unul din numerele de telefon afisate in sectiunea “Contact”.

In cazul in care comanda a fost expediata, Clientul o poate returna in maxim 15 zile lucratoare, conform cu politica de returnare prezentata in acesti termeni si conditii. stop.ro isi rezerva dreptul de a anula orice comanda efectuata de catre client, fara nici o obligatie ulterioara a nici uneia dintre parti, in urmatoarele conditii:

 • datele furnizate de catre Client sunt incomplete sau incorecte;

 • produsele comandate nu mai sunt pe stoc, sau in stocul furnizorilor;

 • Clientul nu a ridicat comenzi lansate anterior;

 • Clientul nu a efectuat plata, in termenul stabilit, a comenzii;

 • forta majora (intarziere imprevizibila a livrarilor sau livrari defectuoase de la furnizori);

 • alte motive obiective.

In cazul in care stop.ro nu poate executa contractul din cauza indisponibilitatii produselor, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care Vanzatorul ia la cunostinta despre acest caz.

Clauze

Prezentii Termeni si Conditii au valoare de clauze ale contractului incheiat intre parti. La aceste clauze se adauga urmatoarele mentiuni cu privire la obiectul Contractului si obligatiile partilor: Potrivit art. 1.657 si art. 1.660 Cod Civil, obiectul contractului il reprezinta bunul/produsul vandut, in schimbul caruia clientul va achita pretul stabilit pe site, acesta fiind unul serios si determinat. Prin prezentul contract stop.ro se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar clientul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

6. PRET/FACTURA

Preturile produselor afisate in cadrul site-ului stop.ro sunt exprimate in LEI si includ T.V.A. conform legii in vigoare.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul isi stabileste singur preturile produselor si ale ofertelor speciale existente pe site-ulstop.ro, acestea putand fi modificate oricand fara notificarea prealabila a utilizatorilor, fiind aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul prezentului site.

Modificarile de pret intervenite dupa finalizarea unei comenzi si inainte de livrarea produsului nu se vor aplica pentru respectivii clienti cu privire la comenzile deja finalizate.

n eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Vanzatorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta Clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

7. MODALITATI PLATA

Numerar la sediu sau ramburs la curier

Produsele vor fi achitate in momentul in care le ridicati de la sediul nostru sau in momentul predarii de catre curier a coletului. Chitanta primita de la curier reprezinta dovada platii.
 Atentie, pentru chitanta eliberata de curier nu se poate elibera duplicat.

Plata prin card la sediu (POS)

Produsele se pot achita folosind orice card emis sub sigla Visa sau Mastercard.

Plata online cu cardul

In curand

Plata cu cardul in rate fara dobanda

In curand

Prin ordin de plata/ transfer bancar

Plata se poate face in baza unei facturi proforme, in urma unei confirmari telefonice sau a unui email trimis de unul dintre reprezentantii stop.ro. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos:

BANCA: ING BANK


CONT IBAN: RO05 INGB 0000 9999 0500 9513

8. LIVRARE

Livrarea produselor comandate de catre Client se va face prin intermediul unei societati de curierat rapid, respectiv FAN COURIER sau URGENT CARGUS doar pe teritoriul Romaniei.

De asemenea, comanda se poate ridica personal de la sediul Vanzatorului din Bucuresti, Sector 3, Aleea Florin Ciungan nr. 15, fara costuri suplimentare.

Cat dureaza livrarea ?

 • Comanda cu ridicare din sediul din Bucuresti: 2-4 ore, pana in ora 15:00
 • Comanda cu livrare prin curier: 24-48 ore, pana in ora 16:00

Produsele care se afla in stoc sunt livrate prin curierat rapid in termen de 24h – 48h de la plasarea comenzii. Insa, este posibil ca nu toate produsele sa fie disponibile imediat, fiind necesar un timp mai mare pentru livrarea lui de catre furnizor sau intervenind anumite cazuri de forta majora care pot intarzia livrarea (ex. vreme nefavorabila).Pentru produsele care nu sunt disponibile in stoc la momentul plasarii comenzii, timpul de livrare va fi comunicat ulterior dupa reconfirmarea acestuia cu furnizorii nostrii.

Cat costa livrarea ?

In Bucuresti:

 • GRATUIT, daca se ridica din sediul nostru din Bucuresti, Aleea Florin Ciungan Nr. 15, Sector 3
 • GRATUIT, pentru comenzile cu valori mai mari de 250 RON (TVA inclus), in limita a 20 kg*.
 • 18 RON (TVA inclus) pentru comenzile care nu depasesc pragul mai sus mentionat, indiferent de numarul de produse, in limita a 20 kg*.
 • 5 RON (TVA inclus) daca se opteaza pentru serviciul de deschidere la livrare***

​In tara:

 • GRATUIT, pentru comenzile cu valori mai mari de 499 RON (TVA inclus)
 • 25 RON (TVA inclus) pentru comenzile care nu depasesc pragul mai sus mentionat, indiferent de numarul de produse, in limita a 20 kg. oriunde in Romania**.
 • 25 RON (TVA inclus) pentru comenzile care nu depasesc pragul mai sus mentionat, indiferent de numarul de produse, in limita a 20kg. cu ridicare din sediile FAN Courier din tara**.
 • 5 RON (TVA inclus) daca se opteaza pentru serviciul de deschidere la livrare***.

*Datorita conditiilor dificile de transport pentru produsele care fac parte din categoriile enumerate mai jos si care se doresc a fi livrate prin intermediul unuia dintre curierii Fan Courier sau Urgent Cargus, se percepe o taxa suplimentara in valoare de 30 RON (Tva inclus), indiferent de valoarea comenzii.

 • Anvelope
 • Acumulatori auto/moto
 • Jante auto

Livrare nationala fara limita de kilometri! Taxa de livrare pentru Bucuresti este de 20 Lei, iar pentru comenzile de minim 300 Lei, livrarea este gratuita in limita a 15 kg. In restul tarii, taxa de livrare este de 25 Lei, iar pentru comenzile ce depasesc valoarea de 499 lei, livrarea este gratuita in limita a 20 kg. Pentru comenzile ce depasesc greutatile stabilite, se va comunica costul transportului in momentul confirmarii telefonice a comenzii.

***Serviciul de deschidere la livrare in valoare de 5 RON (TVA inclus) va fi taxat obligatoriu in cazul unei comenzi de piese de caroserie sau elemente optice.

Livrare la alta adresa

Livrarea la alta adresa este posibila, specificand in procesul de plasare a comenzii, sau prin transmiterea informatiilor necesare echipei noastre de suport la nr. tel. 031.107.5081 sau prin e-mail la contact@stop.ro

Cum se livreaza ?

 • Livrarea produselor se face prin curierat rapid FAN COURIER sau URGENT CARGUS.
 • Livrarea se face numai intre orele 09:00 – 18:00 de luni-vineri si intre orele 09:00-13:00 sambata la adresa mentionata in comanda ta.
 • În cazurile în care Cumpărătorul nu este găsit la adresa de livrare menționată, curierul îl va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrări. Dacă în termen de 7 zile calendaristice livrarea nu va fi încheiată, coletul va fi returnat Vânzătorului, care va anula comanda. Cumpărătorul poate relansa comanda respectivă, urmând să suporte costurile unei noi livrări.
 • Va rugam insistent ca la primirea coletului sa receptionati cu atentie piesele primite!
 • Eventualele sesizari legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate agentului de la firma de curierat chiar la primirea coletului; este obligatoriu incheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat!

Sesizarile ulterioare vor fi extrem de greu de solutionat, deoarece fara acest proces verbal firma de curierat nu va mai putea fi trasa la raspundere!

9. RETUR

Retur in 15 zile calendaristice

Daca nu sunteti multumit de produsele achizitionate sau pur si simplu v-ati razgandit, le puteti returna cu usurinta in termen de maxim 15 zile calendaristice de la data primirii, iar noi va vom inapoia contravaloarea lor.

Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014 art. 9/1

"Data încheierii contractului, în cazul contractelor de prestări de servicii; "Ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs;

Conditii de acceptare

 • Trimiterea unei notificari prin intermediul unui e-mail la contact@stop.ro, mentionand numarul facturii sau al bonului fiscal din care provin produsele, denumirea si cantitatea reperelor in cauza.
 • Dupa ce primiti confirmarea noastra, produsele se pot returna personal sau prin curierul agreat de catre Vanzator la sediul S.C. EDYMAX S.R.L., adresa Aleea Florin Ciungan nr. 15, Sector 3, Bucuresti, tel. 031.107.5081, impreuna cu o copie a facturii/bonului de vanzare.
 • Produsele returnate se accepta numai in ambalajul original nedeteriorat (sa nu fie rupt, murdar, scris etc.) si in componenta completa (in aceeasi stare in care le-ati primit dumneavoastra), pentru a putea fi revandute ca produse noi sau trimise retur catre furnizorii nostrii.
 • In cazul in care se opteaza pentru livrarea prin curier, va rugam sa impachetati produsele corespunzator, astfel incat ambalajul producatorului sa nu prezinte urme de scoci sau alte deteriorari legate de impachetare (se recomanda folosirea ambalajului in care ati primit comanda de la noi).
 • Costul returului va fi suportat direct de catre Client in momentul ridicarii coletului de catre firma de transport, la preturile practicate de catre aceasta.
 • Va rugam sa NU trimiteti produsele optand pentru serviciul de ramburs.
 • Dupa ce coletul ajunge la noi, se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar dumneavoastra veti fi instiintat prin apel telefonic sau pe adresa de e-mail.
 • Dupa ce produsele au fost receptionate si acceptate la retur, rambursarea banilor se va face intr-un cont bancar (contul IBAN trebuie sa apartina persoanei pe numele careia s-a eliberat factura), in termen de 7 zile de la receptia produsului. Aceasta este cea mai simpla si rapida modalitate de recuperare a contravalorii produselor returnate. Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, si numele titularului. Restituirea contravalorii produselor returnate se poate face si in numerar, la predarea produselor la sediul nostru din Bucuresti, Sector 3, Aleea Florin Ciungan, nr. 15.
 • Contravaloarea produselelor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari sunt suportate de catre client.

Taxa de transport pentru returnarea produselor

Vanzatorul va suporta taxa de retur a coletului daca

 • Piesele au fost identificate gresit de unul dintre reprezentantii stop.ro
 • S-au livrat alte piese decat cele comandate

Cumparatorul va suporta taxa de retur a coletului daca:

 • Nu a furnizat seria de caroserie (VIN) a autoturismului la plasarea comenzii astfel incat unul dintre reprezentanti sa verifice compatibilitatea lor
 • In cazul in care nu se respecta conditiile de retur ale produselor, taxa de returnare a produsului refuzat este suportata de cumparator.
 • Contravaloarea produselor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre Cumparator.
 • Doreşte returnarea produselor invocand alt motiv decat cele mentionate mai sus

Nu se accepta la retur

 • Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice;
 • Produsele care nu se afla in ambalajul original;
 • Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale;
 • Piesele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura;
 • Piesele originale (OE), cele fabricate de producatorul automobilului, comandate gresit de catre client;
 • Produsele care au fost fost trimise fara notificare prealabila;
 • Produsele care au fost fost trimise in sistem ramburs;
 • Produsele care nu contin elementele necesare identificarii returului (copie a facturii/bonului de vanzare);
 • Produsele care contin produse pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catreClient si care nu se afla in stocul uzual al Vanzatorului, dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Vanzatorul va informa Clientul daca oricare dintre produsele comandate constituie COMANDA SPECIALA)
 • In cazuri exceptionale, se pot returna si reperele de tip "comanda speciala", dar NUMAI cu primirea in prealabil a acceptului furnizorului extern si a suportarii de catre client a unui procent din valoarea piesei in cauza, procent ce urmeaza a fi stabilit pentru fiecare caz in parte. Acesta contine penalitatile solicitate de fabrica/furnizor, cheltuielile de transport si orice alte cheltuieli ocazionate de returnarea piesei.​

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului in termenul specificat, in ambalajul original, cu toate accesoriile si/sau consumabilele aferente. Toate componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare, de uzura sau de montaj, altfel returnarea va fi refuzata.

ATENTIE!!! Pentru comanda speciala de piese originale (OE) NU se accepta retur.

10. GARANTIE

Produsele cumpărate prin intermediul stop.ro sunt noi, în ambalaje originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Produsele beneficiază de garantie, conform prevederilor legale în vigoare (OUG 9/2016, republicată, cu modificările și completările ulterioare și Legea 449/2003, cu modificările și completările ulterioare) și politicilor comerciale ale producătorilor.

Produsele comercializate de stop.ro sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Majoritatea produselor comercializate de Vanzator sunt de echipare originala in productia mondiala de autoturisme, neexistand diferente intre acestea si cele destinate pietei pieselor de schimb.

Termenul de garanție decurge din momentul facturării produsului. Pierderea certificatului de garanție sau a facturii duce la pierderea garanției. Nu se pot elibera duplicate pentru certificatul de garanție.

Garanția este valabilă doar pe teritoriul României, cu excepția situațiilor când se precizează altfel în certificatul de garanție comercială.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresacontact@stop.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Pentru produsele care au garantie acordata de producator, aceasta se va aplica conform cu documentatia producatorului. Pentru curele si alte componente ale sistemului de distributie se acorda garantie in conditiile specificate in documentatia producatorului, respectiv in limita numarului de kilometri sau a perioadei de timp la care producatorul autoturismului in cauza recomanda schimbarea componentelor sistemului.

Pentru autovehiculele exploatate in regim de taxi sau scoala de soferi termenul de garantie este de 6 luni, cu exceptia produselor care au o durata medie de folosinta mai mica conform specificatiilor tehnice ale producatorului.

Termenul de garantie acordat de catre S.C. EDYMAX S.R.L. se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta îndelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului :

 • 24 luni piesele auto de origine (OE)
 • 24 luni piesele auto aftermarket (AM)
 • Pentru produsele a caror durata medie de utilizare este mai mica de 24 luni, termenul de garantie se reduce la aceasta durata: accesorii auto, elemente de aprindere, filtre (aer, ulei, combustibil, polen), becuri, stergatoare, solutii spalat parbriz, uleiuri, aditivi, antigel, lichid de frana, care sunt consumabile.

​In cazul acumulatorilor, garantia este de 24 luni pentru autoturisme, 12 luni pentru autocamioane si de 6 luni in cazul folosirii in regim "taxi", scoala de soferi; de la data punerii in functiune (data cumpararii, in cazul bateriilor gata de folosire) cu conditia respectarii instrutiunilor de montare, intretinere, exploatare, depozitare si conservare.

Termenul de valabilitate pentru lubrifianti este de 36 luni de la data ambalarii, asa cum este mentionata pe ambalaj.

Produsele care prezinta în perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele noi, conform legii.

Drepturile cumparatorului conform Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora​

 • Vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existente la momentul cand au fost livrate produsele;
 • In caz de lipsa de conformitate cumparatorul are dreptul sa i se aduca produsele la conformitate fara plata;
 • In cazul lipsei conformitatii cumparatorul are dreptul de a solicita vanzatorului inlocuirea sau repararea gratuita produsului in functie de optiunea sa, exceptie fiind situatia in care solicitarea cumparatorului este imposibila sau disproportionata;
 • In cazul lipsei conformitatii orice reparare sau inlocuire va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilit de comun acord conform celor prevazute prin prezenta;
 • In cazul lipsei conformitatii cumparatorul poate solicita o reducere corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului daca nu beneficiaza nici de reparare, nici de inlocuire, daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie intr-o perioada de timp rezonabila;
 • Daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie conform prevederilor legii;
 • Cumparatorul nu este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului daca lipsa conformitatii este minora;
 • Cumparatorul trebuie sa informeze vanzatorul despre lipsa de conformitate in termen de doua luni de la data care a constatat-o;
 • Lipsa de conformitate aparuta in termen de 6 luni de la livrare se prezuma ca a existat la momentul livrarii, cu exceptia cazurilor in care prezumtia este incompatibila cu natura produsului sau a lipsei de conformitate.

Rezolvarea reclamatiilor, termene

Produsele defecte in perioada de garantie vor fi returnate, insotite de urmatoarele documente:

 • Copie dupa factura de achizitie de la S.C. EDYMAX S.R.L. sau bonul fiscal cu care a fost cumparata piesa;
 • Dovada montarii într-un service autorizat R.A.R (deviz de montaj) si documentele fiscal aferente;
 • Nota de constatare emisa de catre un service autorizat R.A.R. prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea;
 • Copia dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului;
 • Copie autorizatie R.A.R. a service-ului unde s-a facut montajul.
 • Raportul generat de tester/diagnoza acolo unde este cazul (debitmetre, senzori, supape EGR, sonde lambda, componente electrice)
 • Raportul testului de amortizoare
 • Masuratori pentru discurile de frana ovalizate
 • In cazul compresoarelor de aer conditionat obligatoriu, copie factura achizitie filtru uscator si supapa expansiune. Din devizul de montaj trebuie sa reiasa ca s-au schimbat compresorul, filtrul uscator, supapa de expansiune iar instalatia de aer conditionat a fost curatata.

Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns în termen de 15 zile calendaristice de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, însotite de toate documentele enumerate mai sus.

In cazul in care reclamatia a fost justificata, vanzatorul se obliga la inlocuirea produselor in termen de 10 zile calculate de la data trimiterii raspunsului de furnizor.

In cazul in care reclamatia a fost nejustificata, cheltuielile vor fi suportate de cumparator.

In cazuri speciale, cand partile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite piesele pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizelor vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator cat si pentru cumparator. Cheltuielile ocazionate cu efectuarea analizei vor fi suportate de partea in culpa.

Situatii in care se exclud sau se pierd garantiile

 • Orice produse care nu au fost comercializate de vanzator;
 • In cazul in care produsele au fost deteriorate ca rezultat al utilizarii intr-un alt scop decat cel pentru care a fost destinat;
 • Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat de R.A.R. sau de producatorul autovehiculului;
 • Depozitarea incorecta : deformare prin incidente de indoire, presare sau lovire, apropiere de surse de caldura; contact cu produse chimice agresive; expunere indelungata la actiunea factorilor atmosferici;
 • Alegerea si montarea incorecta a pieselor: neconformizarea cu caracteristicile prevazute in cartea de identitate a autovehiculului; nerespectarea pozitiei de montaj; piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat de producator; piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;
 • Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului; neefectuarea reviziilor periodice conform recomandarilor producatorilor autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj impuse de producatori;
 • Situatii provocate de hazard, starea drumurilor si conducerea autovehiculului: impact cu corpuri dure si taieturi accidentale, frecari laterale sau centrale cu efecte de uzura si dezvoltare de caldura, continuarea rulajului cu diferite corpuri taioase;
 • Defectiuni in functionarea autovehiculului: abateri ale unghiurilor ansamblului de directie; functionarea defectuoasa a sistemului de franare (incalzire exagerata a jantei), functionarea unor amortizoare defecte; indoirea axelor si functionarea defectuoasa a diferentialului, improvizatii ce nu respecta regulile de siguranta a circulatiei si de intretinere a autovehiculului;
 • Autovehiculul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (comptetitii sportive, raliuri, taximetrie etc.);
 • Autovehiculul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factorii externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);
 • Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari;
 • Defectiuni in functionarea autovehiculului; contact cu substante chimice si petroliere;
 • Piesa prezinta o uzura normala.
 • Reparatii sau marcari neautorizate: reparatii ce afecteaza caracteristicile structural-constructive, marcari neconventionale efectuate de catre consumatori; stantari, imprimari sau vopsiri pentru identificare si scopuri diverse.

GARANTIA acopera cel mult valoarea integrala a produsului reclamat.

Plata transportului pentru produsele trimise în vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel:

 • de la client catre S.C. EDYMAX S.R.L. – plata va fi efectuata de catre client;
 • de la S.C. EDYMAX S.R.L. catre client – plata va fi suportata de catre vânzător.

Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare-cumparare, iar prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.

Clientul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei.

11. DECLARATIE DE CONFORMITATE

S.C. EDYMAX S.R.L. cu sediul in Mangalia, jud. Constanta, str. T.S. Saveanu, nr. 7, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13/2815/2008 si cod fiscal RO24304996, asiguram si declaram pe propria raspundere, conform cu prevederile art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele comercializate de noi la care se refera aceasta declaratie nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normativele in vigoare si cu specificatiile tehnice ale producatorului.

12. LITIGII

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

13. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

14. FORTA MAJORA

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

15. UTILIZARE SITE

Atunci cand accesati site-ul stop.ro declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga sa:

 • nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
 • nu permiteti/autorizati vreo terta persoana sa foloseasca site-ul pentru a transmite sau a receptiona orice material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintatoare, agresiva, defaimatoare, rasista etc.

Utilizatorii care violeaza securitatea site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal.

16. DISPOZITII FINALE

S.C. EDYMAX S.R.L./stop.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, dar si orice continut fara o notificare prealabila a Clientului/Utilizatorului.

In limita prevederilor Termenilor si Conditiilor, stop.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Acesti Termeni si Conditii alcatuiesc intreaga intelegere dintre stop.ro si Utilizatori/Clienti in legatura cu utilizarea de catre acestia a site-ului si inlocuieste orice intelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de catre Clienti a site-ului.

Pentru comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari/informatii referitoare la site-ul stop.ro, va rugam sa ne contactati prin e-mail la contact@stop.ro.


DATELE FIRMEI

S.C. EDYMAX S.R.L.

Nr. O.R.C.: J13/2815/2008

C.I.F.: RO24304996

BANCA: ING BANK

CONT IBAN: RO05 INGB 0000 9999 0500 9513

PUNCT LUCRU: Bucuresti, Sector 3, Aleea Florin Ciungan nr. 15

PUNCT LUCRU: Mangalia, Jud. Constanta, Str. Mihai Viteazul nr. 51

CAPITAL SOCIAL: 200 LEI

T.V.A.: 19%

TEL: 031.107.5081